Kosmetisk tandpleje

Tager du engang imellem dig selv i at skjule dine tænder istedet for at vise dit smil? Der findes en del, der gør det fuldstændigt ubevidst. Årsagen skyldes ofte, at man forsøger at undgå at vise tænderne frem, hvis man ikke kan præsentere et flot, hvidt smil.

Den gode nyhed er, at du kan få dit flotte smil tilbage uden, at det koster dig en formue.

Flere undersøgelser viser, at flotte tænder øger mulighederne for at blive forfremmet eller finde nyt job. Endnu vigtigere er det, at undersøgelserne også viser, at det øger ens selvværd og humør, hvis man får et flot smil.

Hos Tandlæge Peter Villquist har vi god erfaring med kosmetisk tandpleje, og vi tilbyder herunder tandblegning, porcelænsfacader, tandregulering på voksne samt tandsmykker.

Kontakt os
Har du brug for at få udført tandregulering eller andre former for kosmetisk tandpleje i Køge? Så ring til os på 56661722. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Du kan herunder læse mere om vores behandlinger.

Er du utilfreds med dine skæve fortænder?

Der er desværre mange voksne, der har gået rundt i alt for mange år og været påvirket af skæve tænder. Det har for flere betydet, at de skjuler deres tænder istedet for at smile naturligt.

Heldigvis kan man nu gøre noget ved problemet!

Hos Tandlæge Peter Villquist har vi gennem flere år opbygget en specialistviden om tandregulering på voksne, og vi har med succes behandlet en lang række patienter i aldersgruppen 18-63 år.

Fremgangsmåden

Hos Tandlæge Peter Villquist benytter vi et patenteret tandreguleringssystem, der hedder Inman Aligner. Det er et værktøj, som kan rette dine fortænder på ganske kort tid. Det tager typisk 6-16 uger at gennemføre en behandling.

Behandlingen er hurtig, sikker og økonomisk fordelagtig.

Der er flere fordele ved at få foretaget tandreguleringen med Inman Aligner:

  • Aligneren har to fjederbelastede buer. En foran dine tænder og en bagved. Ved blidt, men konstant at trykke og trække mod hinanden fører buerne dine tænder mod den ønskede position. Når behandlingen er afsluttet, er det oftest nødvendigt at holde tænderne på plads i den nye position med en retainer. Derved undgås tilbagefald, idet tænder har tendens til at flytte sig tilbage
  • Bøjlen er aftagelig, og du kan derfor tilpasse brugen til din hverdag og livsstil
  • Bøjlen er særligt velegnet til voksne

Kan også du få en øget livskvalitet?

Vi kan desværre ikke rette alle typer skæve tænder med Inman Aligner. For at finde ud af, om det kan være en løsning for dig, bør du ringe til os på 5666 1722 og aftale et tidspunkt for en konsultation. Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvordan virker Inman Aligner?

Mød verden med et smil

Skønhed kommer indefra, men det skaber bestemt ikke med et godt smil. Andre menneskers opfattelse af os dannes i løbet af ganske få sekunder, så hvorfor ikke øge dine muligheder for at andre får et godt indtryk af dig?

Du vælger selv behandlingen

Der er flere forskellige muligheder, når du ønsker at få foretaget en tandblegning.

    • Skinner kan være løsningen for de tålmodige

Behandlingen tager som regel fra 7-10 dage med skinner, der skal anvendes ½ time om dagen.

    • Klinikblegning, hvis du ønsker et hurtigt resultat

Du bestiller en tid, og kommer op på klinikken. Efter modtagelsen ligger du dig i tandlægestolen, og lader vores erfarne tandlægeassistenter udføre arbejdet. Efter godt 1½ time med behagelig musik, og i trygge rammer er behandlingen slut, og du kan tage herfra med hvidere tænder.

Kontakt os

Skal vi også hjælpe dig til et flot smil? Ring til os på 5666 1722 og bestil bestil en tid. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Har dine tænder taget skade, eller har du tidligere fået en rodbehandling, er det ikke nok at få tænderne bleget. Her findes der andre former for kosmetisk tandpleje, vi kan supplere med. Har du f.eks. knækket en tand kan vi hjælpe med en porcelænsfacade.

Få dit flotte smil tilbage

Har du beskadiget en tand, eller har du for store mellemrum mellem fortænderne? Det er nu muligt at få genskabt tændernes funktionelle egenskaber, og samtidig kan det udføres fantastisk flot.

Hos Tandlæge Peter Villquist har vi stor erfaring i alle former for kosmetiske tandarbejder som f.eks. porcelænsfacader. For at få en flot porcelænsfacade kræves der et godt samarbejde mellem tandlægen, som undersøger behovet hos patienten, og tandteknikeren, som fremstiller facaden.

Hos Tandlæge Peter Villquist har vi gennem mange år derfor oparbejdet et indgående kendskab sammen med en dygtig tandtekniker.

Porcelænsfacader har ofte både en funktionel og en visuel effekt hos patienten. Det betyder, at tyggeegenskaberne kan forbedres, samtidig med at dit smil bliver lysere og mere harmonisk.

Kontakt os

Skal vi også hjælpe dig til at få forbedret dine tyggeegenskaber og til at få et mere harmonisk smil? Ring til os på 5666 1722 og bestil en tid. Vil du hellere skrive, kan du også udfylde vores kontaktformular. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Pift hverdagen op med et tandsmykke

Mangler du noget, der skiller dig ud fra mængden? Så kan du overveje at få påsat et tandsmykke.

Tandsmykker har de seneste år vundet større og større indpas. Særligt populært er det blevet hos kvinder, der gerne vil gøre noget ekstra for at gøre lidt mere ud af deres personlige fremtoning.

Flere af vores patienter har spurgt, om det kan være farligt eller skade tænderne. Svaret på dette er et klart nej.

Udføres påsætningen af en professionel behandler, inderbærer det ingen risiko for patienten. I modsætning til tatoveringer og piercinger efterlader et tandsmykke ingen varige mén, hvis man fortryder at have fået det påsat. Man skal blot bestille en tid hos tandlægen, som kan fjerne det igen.

Her på klinikken tilbyder vi både at sætte smykket fast, samt at tage det af igen, når det skal udskiftes eller fjernes.

For en professionel er det ret simpelt at fastsætte og fjerne smykket, men vi vil på det kraftigste fraråde, at det er noget, man selv kaster sig ud i.

Kontakt os

Har du lyst til at få påsat et tandsmykke? Så ring til os på 5666 1722. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, og du kan samtidig bestille en tid hos os, så du kan få påsat et smykket. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.