Ny Patient?

Synes du også at det kan være både lidt spændende og måske usikkert eller ligefrem skræmmende at være ny patient hos en ny tandlæge? Det er der mange, der gør og vi forstår!

Derfor har vi en fast procedure overfor en ny patient. Formålet er at sikre at du får en fornemmelse af os, vi får en fornemmelse af dig og slutteligt at vi får en god fagligt forsvarlig plan for dine tænder.

Som ny patient vil du opleve:

1) En samtale omkring dig, dine ønsker, dit helbred generelt, dine vaner etc. I den forbindelse har du forinden du kommer ind til én af os udfyldt en såkaldt helbredserklæring. Den har til formål at sikre den bedste og sikreste behandling af dig, samt at vi får dine personlige data.

2) Grundig undersøgelse af dine tænder, tandkød, mundhule, slimhinder og kæbefunktion. Registreringer af det hele skal danne grundlag for en efterfølgende samtale omkring evt problematikker som du bedes tage stilling til. Hvilken vej du vælger er din helt egen beslutning. Vores pligt er at informere dig. Ikke presse dig til valg af nogen art.

3) Behandlingsplanlægning: Udfra dine valg under punkt 2 lægges en plan for evt behandling og du modtager oplysninger omkring forløb og pris.

Vores mål er at sikre sunde tænder og tandkød på alle vores patienter.

Skal du være den næste?
Så ring til os på tlf 56 66 17 22 eller send en mail på reception@koegesmil.dk

Vi glæder os til at se dig 🙂