Om klinikken

Tandklinikken ligger i et større hus på Ellemarksvej 9 i Køge. Huset blev i 1994 ombygget til tandklinikhus af tandlægerne Gunver Agertved Pedersen og Tage Jørgensen, og har fungeret som sådan siden. Huset rummede således 2 tandklinikker med hver sin ejer.

Ellemarksvej rummer flere behandlere og erhvervsdrivende, og i dag er der bl.a. tandlægehus, tandteknikerhus, stort lægehus, afdeling af Køge Kommune, fagforening og revisor.

Tandlægehuset har været og er under løbende modernisering, for at imødekomme de mange nye behandlingsmuligheder som tandlægefaget byder på.

I 2005 flyttede tandlæge Peter Villquist til Køge med et ønske om at praktisere lokalt på en populær og vellidt klinik. Ved et tilfælde mødtes vejene for Tage Jøgensen og Peter Villquist.

I 2007 indledte Peter Villquist og Tage Jørgensen et samarbejde som i 2009 medførte at Peter Villquist købte sig ind i klinikken. 2011 blev året hvor Peter Villquist overtog hele Tage Jørgensens klinikandel. I forbindelse med overtagelsen af andelen tog Peter Villquist et stort skridt, for at skabe rammerne til noget, der kunne udvikle sig til den bedste tandlægeklinik i Køge. Han lukkede simpelthen klinikken i en uge, og lod håndværkerne komme til. De istandsatte og ombyggede klinikken, og der blev blandt andet opsat nye tandlægestole og installeret moderne tandlægeudstyr fra det hæderkronede tyske firma KaVo.

Som led i dette projekt, har vi doneret en tandlægestol til vores Filippinske velgørenhedsprojekt – det kan du læse mere om her!

I 2015 overtog Tandlæge Peter Villquist også den anden klinik i huset, og han har nu mulighed for at fortsætte arbejdet med at skabe Køges bedste tandlægeklinik. I forbindelse med overtagelsen blev klinikken udbygget, og der blev ansat endnu en tandlæge.