Profil

HVEM ER VI?

Klinikken er beliggende på Ellemarksvej 9 i Køge.

Peter Villquist har været i klinikken siden 2007, og han overtog klinikken i 2011 med et ønske om at kunne praktisere lokalt på en populær og vellidt klinik, hvor kunderne altid er de vigtigste.

Derfor blev klinikken også istandsat med det formål at skabe rammerne for den bedste tandklinik i Køge.

Og vi fortsætter løbende med modernisering med nyt og moderne tandlægeudstyr, så vi konstant kan præsentere dig for de nyeste behandlingsprincipper og -muligheder.

Efter klinikkens istandsættelse donerede vi vores gamle tandlægestole til vores Filippinske velgørenhedsprojekt.

I 2015 overtog Peter endnu en klinik på Ellemarksvej 9, og klinikken blev derfor udbygget, og der blev ansat endnu en tandlæge.

ET MÅL OM AT VÆRE DEN HYGGELIGSTE TANDLÆGE

Hos Tandlæge Peter Villquist ønsker vi at skabe den bedste og hyggeligste tandlægeklinik for vores patienter og for vores medarbejdere.

Vi er ydmyge over for opgaven, da vi ved, det stiller store krav til virksomheden. Til trods for ydmygheden vil vi dog hver eneste dag arbejde på at opnå dette mål.

Vi ved, at vi kun vil kunne kalde os de bedste, hvis vores patienter deler denne opfattelse med os. Derfor behandler vi hver enkelt patient ud fra devisen “bag ethvert tandsæt er et menneske”.

Det betyder, at vi altid møder vores patienter i øjenhøjde.

Sammen med vores patienter finder vi den løsning, som bedst muligt kan sørge for, at vi lever op til vores motto: alle skal gå herfra med et smil.

SKAL VI BEHANDLE DINE TÆNDER?

Har du brug for at få foretaget et tandeftersyn eller en anden tandbehandling?

Så kontakt os for at bestille en tid eller høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har egen parkeringsplads, handicapvenligt adgangsparti og bus 101A kører tæt på.

RING TIL OS

SKRIV TIL OS