img5

Profil

Vi ønsker at skabe Køges bedste tandlægeklinik – for vores patienter og for vores medarbejdere.

Vi er ydmyge overfor opgaven, da vi ved det stiller store krav til virksomheden, men ydmygheden til trods, så vil vi arbejde for det hver eneste dag.

Vi kan kun kalde os de bedste, hvis patienterne deler opfattelsen, og derfor behandler vi hver enkelte patient ud fra devisen “bag ethvert tandsæt er et menneske”. Vi baserer vores tandlægearbejde på et menneskesyn, der bunder i accepten af, at vi skal møde patienten i øjenhøjde. Sammen med patienten finder vi den bedste løsning, så vi kan leve op til vores motto, om at alle skal gå herfra med et flot smil.

Det er vigtigt for os, at vi for at yde den bedste behandling, gør en stor indsats for at forstå dine ønsker og behov. Det er lige så vigtigt, at vi sørger for at gøre os forståelige overfor dig, så du ikke er i tvivl om, hvilke tandbehandlinger der er nødvendige, og du heller ikke er i tvivl om, hvilke omkostninger der er forbundet hermed.

Samarbejdet mellem tandlæge og patient er grundlæggende for et godt resultat, og vi har en forventning om, at du trygt fortæller os om dine tandproblemer, når du oplever vores ærlighed om dine muligheder og empati for din situation. På den måde kan vi hjælpe med at sikre dine tænder for livet.

For at skabe Køges bedste tandlægeklinik, kræver det også at lokalerne og materialer hele tiden følger med udviklingen, så vi konstant kan præsentere dig for de nyeste behandlingsprincipper og muligheder. Er du interesseret i at læse mere om klinikkens udvikling, kan du klikke her!

Vi glæder os til at se dig!

Husets adgangsfaciliteter:

busskilt_small
Bus 101A tæt på
p-skilt
Egen parkeringsplads
handicapplads-skilt
Handicapvenligt indgangsparti