Profil

Vores mål

Køges bedste tandlægeklinik
Hos Tandlæge Peter Villquist ønsker vi at skabe den bedste tandlægeklinik for vores patienter og for vores medarbejdere.

Vi er ydmyge overfor opgaven, da vi ved det stiller store krav til virksomheden. Til trods for ydmygheden vil vi dog hver eneste dag arbejde for at opnå dette mål.

Vi ved, at vi kun kan kalde os de bedste, hvis vores patienter deler denne opfattelse med os. Derfor behandler vi hver enkelte patient ud fra devisen “bag ethvert tandsæt er et menneske”. Det betyder, at vi altid møder vores patienter i øjenhøjde. Sammen med vores patienter finder vi den løsning, som bedst muligt kan sørge for, at vi lever op til vores motto: at alle skal gå herfra med et flot smil.

Vi har fokus på dig og dine tænder
Hos Tandlæge Peter Vilquist tilbyder vi en bred vifte af forskellige tandbehandlinger. For at yde den allerbedste behandling, er det vigtigt for os, at vi gør en stor indsats for at forstå dine ønsker og behov. Samtidig er det også vigtigt for os, at vi sørger for, at gøre os så forståelige over for dig som muligt. På den måde sikrer vi, at du aldrig er i tvivl om, hvilke tandbehandlinger der er nødvendige, og at du heller ikke er i tvivl om, hvilke omkostninger der er forbundet med behandlingerne.

For at opnå et godt resultat i behandlingerne, er samarbejde mellem os som tandlæge og dig som patient grundlæggende. Vi har en forhåbning om, at du trygt kan fortælle os om dine tandproblemer, når du har oplevet vores ærlighed omkring dine muligheder og vores empati for din situation. Vi ønsker nemlig at hjælpe dig til at sikre dine tænder for livet.

Skal vi behandle dine tænder?
Har du brug for at få foretaget et tandeftersyn eller en anden tandbehandling? Så ring og bestil en tid på 5666 1722 eller udfyld vores kontaktformular.

Vi glæder os til at se dig!

Vores tandlægeklinik

For at skabe den bedste tandlægeklinik for vores kunder, kræver det også at lokalerne og materialer hele tiden følger med udviklingen, så vi konstant kan præsentere dig for de nyeste behandlingsprincipper og muligheder.

Klinikkens historie
Hos Tandlæge Peter Villquist har vi hjemme på Ellemarksvej 9 i Køge. Det hus, vi er placeret i, blev i 1994 ombygget til tandlægehus af tandlægerne Gunver Agertved Pedersen og Tage Jørgensen. Huset har således huset 2 forskellige tandlægeklinikker med hver deres ejer, og huset har altså fungeret som tandlægeklinikker siden da.

I dag huser Ellemarksvej flere behandlere og erhvervsdrivende, herunder både tandlæge- og tandteknikerhus, et lægehus, en fagforening, en revisor samt en afdeling af Køge Kommune.

Tandlæge Peter Villquist
Tage Jørgensen, som startede den ene af klinikkerne i 1994, mødte ved et tilfælde Peter Villquist i 2005. Peter Villquist flyttede til Køge med et ønske om at praktisere lokalt på en populær og vellidt klinik.

Derfor indledte Peter og Tage i 2007 et samarbejde, som i 2009 medførte, at Peter købte sig ind i klinikken.

I 2011 overtog Peter hele tages klinikandel. I forbindelsen med købet lukkede Peter klinikken i en uge, så håndværkere kunne istandsætte og ombygge klinikken. Det skyldes et ønske om at skabe rammerne for at lave den bedste tandklinik i Køge. For at imødekomme de mange nye behandlingsmuligheder, som tandlægefaget byder på, har og er tandklinikken derfor løbende under modernisering. Det betyder, at der blandt andet er blevet opsat nye tandlægestole og moderne tandlægeudstyr fra KaVo.

I forbindelse med moderniseringen har vi doneret en af vores gamle tandlægestole til vores Filippinske velgørenhedsprojekt.

To klinikker bliver til én
I 2015 overtog Peter den anden klinik på Ellemarksvej 9. På den måde har Peter nu mulighed for at fortsætte arbejdet med at skabe Køges bedste tandlægeklinik. I forbindelse med overtagelsen blev klinikken udbygget, og der blev ansat endnu en tandlæge.

Husets adgangsfaciliteter
Bus 101A kørende tæt på, egen parkeringsplads og handicapvenligt indgangsparti