Tandblegning i Køge

Mød verden med et smil

Skønhed kommer indefra, men det skader bestemt ikke med et flot smil. Andre menneskers opfattelse af os dannes i løbet af ganske få sekunder, så hvorfor ikke øge mulighederne for at andre får et godt indtryk af dig?

Du vælger selv behandlingen

Hvis du ønsker at få foretaget en tandblegning, så er der forskellige muligheder at ty til. Du kan selv vælge behandlingen, men vi er selvfølgelig klar med vejledning og gode råd.

  • Skinner kan være løsningen for de tålmodige
    Behandlingen tager som regel fra 7-10 dage med skinner, der skal anvendes ½ time om dagen.
  • Klinikblegning, hvis du ønsker et hurtigt resultat
    Du bestiller en tid, og kommer op på klinikken. Efter modtagelsen ligger du dig i tandlægestolen, og lader vores erfarne tandlægeassistenter udføre arbejdet. Efter godt 1½ time med behagelig musik, og i trygge rammer er behandlingen slut, og du kan tage herfra med hvidere tænder.

Har dine tænder taget skade, eller har du tidligere fået en rodbehandling, er det ikke nok at få tænderne bleget. Her findes der andre former for kosmetisk tandpleje, vi kan supplere med. Har du f.eks. knækket en tand, kan vi hjælpe med en porcelænsfacade.

tandblegning i Køge af professionel tandlæge

Kontakt os

Skal vi også hjælpe dig til et flot smil?

Ring til os på 5666 1722 og bestil en tid. Du kan også udfylde kontaktformularen, og så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.