Tandregulering i Køge

ER DU UTILFREDS MED DINE FORTÆNDER?

Der er desværre mange voksne, der har gået rundt i alt for mange år og været påvirket af skæve tænder. Det har for flere betydet, at de skjuler deres tænder i stedet for at smile naturligt.

Heldigvis kan man nu gøre noget ved problemet.

Hos Tandlæge Peter Villquist har vi gennem flere år opbygget en specialistviden om tandregulering på voksne, og vi har med stor succes behandlet en lang række patienter i aldersgruppen 18-63 år.

KONTAKT OS

Fremgangsmåden

Vi benytter et patenteret tandreguleringssystem, der hedder Inman Aligner. Det er et værktøj, som kan rette dine fortænder på ganske kort tid. Det tager typisk 6-16 uger at gennemføre en behandling.

Behandlingen er hurtig, sikker og økonomisk fordelagtig.

Aligneren har to fjederbelastede buer. En foran dine tænder og en bagved. Ved blidt, men konstant at trykke og trække mod hinanden fører buerne dine tænder mod den ønskede position. Når behandlingen er afsluttet, er det oftest nødvendigt at holde tænderne på plads i den nye position med en retainer. Derved undgås tilbagefald, idet tænder har tendens til at flytte sig tilbage.

En fordel ved behandlingen er at bøjlen er aftagelig, og du kan derfor tilpasse brugen til din hverdag og livsstil. Bøjlen er særligt velegnet til voksne

Få øget livskvalitet med tandregulering i Køge

Hvis du har været påvirket af dine tænder i mange år, kan en tandregulering øge livskvaliteten.

Vi kan desværre ikke rette alle typer skæve tænder med Inman Aligner, men vi vil gøre, hvad vi kan for at hjælpe.

For at finde ud af om det kan være en løsning for dig, bør du ringe til os på 5666 1722 og aftale et tidspunkt for en konsultation.

Du kan også udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder også forebyggende og reparerende behandlinger.